Hezekiah.hu Nyitólap |  Irodalom |  Ezo |  Letöltések, háttérképek |  Képeslapküldõ |  Cikkek |  Online játékok



Legutóbbi cikkek

Törökország - Magyarország 3:0
nem tragédia, de drámai vereség



Nem tragédia, de drámai ami a labdarúgó EB selejtezõn történt. A magyar labdarúgó válogatott 3:0 arányú vereséget szenvedett Törökországban. A 63. percben Gerát a skót játékvezetõ (Stuart Dougal) teljesen érthetetlen módon kiállította, valamint büntetõtõl fosztotta meg csapatunkat, mely játéka ezek után szétesett. Nem mentséget kívánunk keresni játékosainknak, csupán a krónikához ez a tény is hozzátartozik. A szerintünk a mérkõzést is meghatározó eseményig válogatottunk kitûen védekezett, sõt a kontratámadásaink veszélyt is jelentettek a török kapura.
Az uefa.com szerint a mérkõzés játékosa Gera Zoltán lett, akinek a szájáról le lehetett olvasni, hogy "Nem hiszem el...", amikor lejött a pályáról. Mi sem hittük volna... Mint ahogyan azt sem, hogy Balogh Jani becserélése után védhetetlen gólt kap. Aztán a 93. percben egy ravasz lövés újra a kapunkban landolt, Balogh kezérõl pattant a játékszer a hálónkba, s tegyük hozzá, ha nem vetõdik vissza kapusunk, akkor bizony nagy valószínûséggel simán utat talál magának a labda a gólvonalon túlra. Mindez óriási lelki terhet jelenthet fiatal kapusunk számára, de reméljük, hogy õ is, és csapatunk is túlteszi magát ezen a nem éppen felhõtlen estén...
Bár megérdemelt a törökök sikere, hiszen õk éltek az adódó lehetõséggel, reméljük a szurkolók nem pártolnak el labdarúgóinktól, nem a magyar focit szidjuk, mert ugyan kikaptunk, de - véleményünk szerint - emelt fõvel távozhat a csapat Isztambulból.
Mi is nehezen térünk magunkhoz (akárcsak Fülöp kapus a kemény ütközése után...), de továbbra is:
Hajrá Magyarország!

A mérkõzés krónikája:

A magyar csapat összeállítása: Fülöp (Balogh 72.) - Juhász, Szélesi, Vanczák, Csizmadia, Vaskó, Vass - Gera, Dzsudzsák (Halmosi 86.), Hajnal - Priskin (Tóth B. 67.)

Gólszerzõ: Gökhan (69.), Aurelio (72.), Halil Altintop (90+3.)

Kiállítva: Gera (63.)

Megjegyzés: a 3. gólt egyes lapokban öngólként említik, a mi véleményünk azonban az, hogy a török játékos érdeme a gól... Vitatkozni persze lehet rajta.


Irodalom - Ezo - Letöltés - Galéria - Hattrick - Képeslapküldõ - Jászapáti - Szív Virága - hezekiah.hu




www.hezekiah.hu RSS
A honlapról / Kapcsolat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem
(c) www.hezekiah.hu 2006-2011. Minden jog fenntartva!